Gezelligheid #40vanBreda

Gezelligste running event: De 40 van Breda

5 km + 10 km + 21,1 km + familieloop = #40vanBreda

Eindelijk! Na 1,5 jaar zonder hardloopevenementen mogen we ons binnenkort weer verzamelen aan een startlijn om een oorverdovend startschot te horen, links en rechts loopmaatjes passeren of juist samen mee optrekken, een tandje harder lopen door alle aanmoedigingen van de mensen langs de kant, een finishlijn overgaan en meteen het horloge stopzetten … én dat allemaal in een prachtig rood shirt! Een uniek event voor het goede doel, wie wil hier nu geen deel van uitmaken? Let’s have a run party!

In een tijd waar sociale afstand nog altijd de norm is, kijken we graag weer samen vooruit naar betere tijden en verwachten we dat de wereld snel weer open zal gaan. Ook voor mensen die altijd in het donker leven. En waar kan dit nu beter dan in het sfeervolle en gezellige Breda? En, hoe kan dit beter dan lopen voor een goed doel, Lopen tegen Blindheid?

De 40 van Breda in rust toestand
De charme van de 40 van Breda: jong/oud, lang/klein,  … iedereen kan getraind meedoen!

Lopen tegen Blindheid
Het lopen van de 40 van Breda is een super prestatie, niet alleen voor jezelf maar ook voor mensen met een visuele beperking. In een wereld waarin we visueel zijn ingesteld, is het behoud van het optimaal zicht belangrijk om te kunnen functioneren. De 40vanBreda zet zich onder het mom van ‘Zicht op de Toekomst’ in voor die groep mensen waarvoor zien niet vanzelfsprekend is. Dit doen we door middel van het inzamelen geld dat volledig geschonken wordt aan de twee bovenstaande stichtingen, die een directe bijdrage kunnen leveren aan de vertraging of het voorkomen van blindheid. 

Inschrijvingen zijn geopend

Samen met een enthousiast en gedreven team van vrijwilligers zijn we gestart met de organisatie van de 40 van Breda. Ook deze zevende editie zullen we er weer een memorabel evenement van proberen te maken. 

– Een event waarbij de Goede Doelen voorop staan.

– Een event dat gekenmerkt wordt door ouderwetse Brabantse gezelligheid. 

– Een event dat we samen doen én ervaren. 

– Een event dat je als hardloper natuurlijk niet mag missen. 

De 40 van Breda met zijn allen!
De 40 van Breda: samen uit, samen thuis op de Grote Markt

De inschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend op onze website! Dus ik zie jullie graag op zondag 3 oktober 2021 aan de start! Loop ook mee tegen blindheid!

Connect met ons en blijf op de hoogte

Als hardloper moet je natuurlijk nooit achter lopen, dus connect met ons en blijf ons volgen via Facebook, Instagram of Twitter. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie, interessante nieuwtjes én praktische weetjes. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *