2021 editie - 40vanBreda afgelast

Helaas! Geen 40 van Breda dit jaar!

Trainingen waren in volle gang, sponsoren hebben hun gulle portemonnee getrokken, vrijwilligers stonden helemaal paraat om van deze 7e editie weer een mooi feest te maken, lekker op zijn Bredaas! Maar helaas kunnen we in deze onzekere omstandigheden, met de huidige maatregelen om de wereldwijde pandemie van COVID-19 in 2021 zoveel mogelijk in te dammen, niet anders dan dit event te cancellen. Dus de 7e editie laat helaas nog even op zich wachten…

Training De40vanBreda
Hardlooptraining in het Mastbos

Singelloop Breda

Op 16 augustus kwam het bericht naar buiten dat De Singelloop Breda geen doorgang zal vinden dit jaar. In tegenstelling tot vorig jaar wordt er ook geen alternatieve Singelloop georganiseerd. Wij hebben overwogen of we zelfstandig een alternatieve 40 van Breda in enige vorm konden organiseren. Maar gezien de beperkte tijd (tot 3 oktober), de onzekerheid over de coronamaatregelen op dat moment en de voorwaarden die worden gesteld aan het organiseren van een evenement maken dat het helaas niet mogelijk is om dit jaar een 40 van Breda in alternatieve vorm te organiseren.

Naast een loopuitdaging is een belangrijk doel van de 40 van Breda om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze goede doelen. Dit jaar wilden wij met als thema ‘Oog voor de toekomst’ geld inzamelen voor projecten die een directe bijdrage kunnen leveren aan de vertraging of het voorkomen van blindheid. Wij gaan met onze sponsoren en de lopers in gesprek of we dit jaar toch iets kunnen bijdragen om de goede doelen Driving Nurses en Ushersyndroom dit jaar niet met lege handen te laten staan. En uiteraard worden de inschrijfgelden, zoals beloofd, 100% terugbetaald aan diegenen die zich al hebben ingeschreven.
Een aantal lopers heeft al aangeven zelfstandig op 3 oktober de 40 kilometer te gaan lopen. Deze bikkels ondersteunen wij natuurlijk van harte!

Oog voor de toekomst

We kijken graag naar 2022! Want uiteraard laten we ons dan ook weer van de sportieve kant zien en zijn we weer terug! Sterker en gedegener dan ooit. Met weer dezelfde 4 afstanden en onze 2 goede doelen: Driving Nurses en Ushersyndroom, die dan ook de donaties hard kunnen gebruiken.

De 40 van Breda in rust toestand
Op naar een gezonde en fitte 2022 editie!

Dus, blijf trainen, blijf fit en tot volgend jaar!

Als hardloper moet je natuurlijk nooit achter lopen, dus connect met ons en blijf ons volgen via Facebook, Instagram of Twitter. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie, interessante nieuwtjes én praktische weetjes. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *