Almost ready - Marathon New York 2019

Marathon New York – Het begin

Ik had mezelf beloofd om nooit meer een marathon te lopen… De tijd, de inspanningen die hierin gaan zitten, al het afzien, je sociale agenda die je helemaal moet omgooien. Het is voor mij ook een hele aanslag op mijn nachtrust, want tijd voor rust en herstel neem ik nauwelijks. En zo liep ik dus 3 november 2019 door alle 5 de wijken tijdens de allergrootste, bekendste en meest legendarische marathon van de wereld!

Ingrediënten:
* 1 gedreven, ambitieuze running girl met een doel,
* 3 coaches (naast mijn onmisbare trainingscoach René, kwam er ook een krachtcoach en een voedingscoach aan te pas).
* 4 maanden (gerichte training),
* 6 live supporters (waaronder 5 medelopers),
* 95 dagen (afzien),
* 166 uur (minder tijd voor rust en een sociaal leven),
* 1.072,3 trainingskilometers,
* 53.483 calorieën verbrand.
Plus enorm veel support, motiverende speeches van vrienden en familie.

Streetview New York City

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *