40 van Breda rompertje

40vanBreda – Het belooft weer een super bruisende editie te worden!! 😊

De inschrijvingen zijn geopend! “De 40 van Breda” vindt plaats op 2 oktober en de voorbereidingen zijn al in volle gang! Het belooft weer een super bruisende editie te worden. Loop je ook mee?

2022!! 2 jaar lang stond het leven in het teken van anderhalvemetersamenlevingen, social distancing, mondkapjesplicht, 1G / 2G / 3G. Maar er zijn heel wat meters gemaakt om de wereld weer helemaal te openen. En onder het mom van het woord van het jaar 2021 (BE): ‘knaldrang’ (sterk verlangen om uit de bol te gaan (bron: Van Dale)) gaan ook de hardloopevents weer losss!! En wat hebben we het gemist. Ik zat zelf naast de coronabubbel ook in een zwangerschaps-verhuis-bubbel, maar toch fijn dat we weer met zijn allen de hardloopschoenen kunnen aantrekken en wat kilometers kunnen maken! Samen. Met elkaar. Wij zaten te denken aan 40, alle 40 voor het goede doel. Het zou super zijn als jij ook mee loopt!

De Singelloop

De Singelloop is hét bekendste hardloopevent in Breda en omstreken. Hardlopen door de sfeervolle binnenstad van Breda is al een feestje opzich! En hoe lang dat feest duurt, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf! Maar het zou tof zijn als het feest zo lang mogelijk kan duren, want daarna moet je weer minstens een heel jaar wachten voor dit bruisende tafereel in Breda city zich weer voordoet! Dus naast de 5 km – 10 km – halve marathon (21 km) en familieloop (4 km), heb je voor de 7e keer op rij ook weer de 40 (km) van Breda! Dus wat als je helemaal niet hoeft te kiezen en je alle afstanden kunt lopen, voor fun, voor de gezelligheid, voor het goede doel! You can do it!

De 40 van Breda
40 van Breda - Met zijn allen

De 40 van Breda

En nu is “De 40 van Breda” de gelegenheid om bijna een hele marathon te lopen op één en dezelfde dag. Niet alleen voor jezelf, voor het publiek, maar ook voor een goed doel. Met het thema “Oog voor de toekomst” “lopen we voor twee belangrijke projecten: Stichting Driving Nurses en Stichting UsherSyndroom. Deze sportieve, pittige uitdaging doe je natuurlijk niet alleen. De voorbereiding bestaan uit vrijblijvende trainingen die door de organisatoren worden verzorgd. Op de feestdag zelf zijn er 40 van Breda pacers, verzorging, rust en veel gezelligheid aanwezig. De dag wordt afgesloten met een welverdiende borrel, een speciale medaille en de bekendmaking van het donatiebedrag dat we samen bij elkaar hebben gelopen.
Kortom, een dag die je niet mag missen!

Tot 2 oktober!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *